Tuesday, April 17, 2007

Perempuan lawa vs perempuan x lawa

Kalau perempuan lawa pendiam Lelaki akan cakap:: woow, ciri-ciri isteri idaman...kalau perempuan tak lawa pendiamLelaki akan cakap: eh tak reti komunikasi betul...
kalau perempuan lawa berbuat jahatLelaki akan kata: musti ada krisis dalaman nih.kesiankalau perempuan tak lawa berbuat jahatLelaki akan cakap: dah la tak lawa, perangai pulak huduh...
kalau perempuan lawa menolong Lelaki yg digangguLelaki akan cakap: heroin sejati...! kalau perempuan tak lawa menolong Lelaki yang digangguLelaki akan kata: taktik nak ngorat le tu...
kalau perempuan lawa dapat Lelaki hensemLelaki akan kata: ok gak la....
kalau perempuan tak lawa dapat Lelaki hensemLelaki akan kata: kesian..mesti kena bomoh lelaki tuh!kalau perempuan lawa ditinggal kekasihLelaki akan kata: buta kayu betul mamat tu.... kalau perempuan tak lawa ditinggal kekasih,Lelaki akan kata:...patut pun kena reject...
kalau perempuan lawa penyayang binatangLelaki akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang kalau perempuan tak lawa penyayang binatangLelaki akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi...
kalau perempuan lawa bawa BMWLelaki akan cakap: ntah dato' mana bela nih....kalau perempuan tak lawa bawa BMWLelaki akan cakap: musti anak org kaya nih.....
kalau perempuan lawa tak mau bergambar Lelaki akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebarkalau perempuan tak lawa tak mau bergambarLelaki akan kata: sedar pun diri...
kalau perempuan lawa menuang air ke gelas lelaki Lelaki akan cakap: caring sungguh....kalau perempuan tak lawa menuang air ke gelas lelakiLelaki akan cakap: nak tunjuk caring le tu....
kalau perempuan lawa bersedih hatiLelaki akan cakap: dont worryi will make u happy foreverkalau perempuan tak lawa bersedih hatiLelaki akan kata: sikit2 nak nangis!! mengada2...
kalau perempuan lawa masakLelaki akan kata: dah la lawa, pandai masak pulak tu... kalau perempuan tak lawa masakLelaki akan cakap: ntah sedap ke tak????
kalau perempuan lawa main2 miss callLelaki akan kata: takpe...kalau perempuan tak lawa main2 miss call Lelaki akan cakap: ko ni takde keja lain ke... sibuk ni tau..
kalau perempuan lawa hantar2 emailLelaki akan kata: sukenya....kalau perempuan tak lawa hantar2 emailLelaki akan cakap: balik2 email dia.boring
isH...xBaeKnYe....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...