Wednesday, May 5, 2010

cEriTA Lagi...


hari ni ingin bercerita PAsal tuka keje..kenapa?sebab da RAsa cam perlu tuka kerja..kenapa?sebab mahu kerja yg lebih ada masa depan..kenapa?sebab keje ni xde masa depan ke??ade..tapi kenapa?sebab nak lebih majukan diri..bleh??niat ati nak sambung medic pon ader..bleh??nak sambung kat iMu..tapi BLEh ke kekeraqtan otak ak nih dipoLISh balik??yela term2 sume da tesorok kat dalam lipatan Otak ak..bleh ke kuarkan balik?atopon ak nak sambung master je??tapi nak amek bidang pe??xtau..igt nak wat research but time xde..nak amek coursework macam xmenarik je yg dioffer...borang2 mintak u sume ada tapi xisik..kenapa??malas??tapi nak...camne nak ubah diri ni shima...
kadang2 rase diri macam xbesyukur..org laen pye banyak mintak keje ak nih...gaji pon ok (tapi slalu jek xcukup..kenapa?)..bos ok...kawan2 sgt2 ok..so sebenarnye bleh je pencen ngan keje nih..no doubt tuh..kenapa woek satisfaction tu penting..kalu dulu mungkin ak raser macam gaji tu first tapi da keje 4taun nih rase macm kepuasan diri lagi penting...xkesahla keje ape pon asal ati kite gembira dan puas..mengaja??ak memg suke mengaja..walopon ati kate malas tapi slalu energy tu superb bile da mula beleter dalam kelas...garang??ak bukan cekgu yg garang...sporting??kadang2..pada ak student da besar..marah pon xguna but..if reach limit emmg kene gak sedas due ngan ak...
da r cite sal keje..cite pasal buah ati ak r plak..cik rayhan..hem..cik rayhan skang nak manje2 lebey ngan mama die..nak dok dekat je ngan mama die which is ak suke jek..tapi skang suke nak maen jek..n makan tangan besama2 jari..siap bleh masuk dua2 tangan tu..mulut je kecik..haih...geram btol ngan die...susu pon xnak minum sgt..kalu dulu bleh minum manyak tapi skang da kurang..masa ak dinner roti smalam ak suap kat die sket..jilat2 roti ak..hehe..klaka..tapi bagi jilat jela...xle makan lagik oke..baru 3 bulan...rase macam da besa anak mama...love you darling hatta...warna warni kehidupan mama...=)..
p/s: i love you papa

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...