Tuesday, March 22, 2011

rayHAn yg SemaKin RoCk!!!

RAyhan semAkin Hari SemakIn aktif..LEleMAk tePu TEnaga MAmanYE seakAn2 MenAngis Setiap HAri KErana dideRa oleh KEaktifan Rayhan..HAha..RAyhan2...sekejap SungguH masa Berlalu...da Masuk setaUn 2 BUlan da...da pandai mIntak "nak"..."bak"...fisH..BAll jadik Borl...A B C..ay..Beeee...SHHHCcccc...MAkin sYumel..MAkin Adorable.
Saya SunGGuh BerNasib Baik wpOn suami jauh Nun Di gm, TApi saya ada seorang anak Yg sgt ceria...saya RAse suNggUh dihargAi..sebab Bile saya xde dePan mata Die tros PAnggil..MAma..mama..MAma...Pagi2 bangun saYA akan bawa die ke tiNGkap BilIk n asks Him to HEar the bird sIngs..rayhan?excited sgt...Bord..boRd..Birdla saYAng..Bord Lagik...mama KEtawa..Rayhan PElik..Haihs
Kalu naik tangga...stairS..ersss Jek Bunyi...Ops lupe Nak cakap..ari2 saya Dukung rayhan Naik tingkat 4..saya Dok kat tgkt 1...12.1 Kilo itu saya Dukung dgn gagaHNYer tanpa rase penat...suke bile hari hujan sebaB saya bLeh cakap kat rayhan..it's raining sayang...ainnnn...rayhan sebut..mama ketawa lagik...kaLu ada angin sepoi2 BAhasa pon cakap ngan rayhan LAgik windy toDay saYang...rayhan senyaP je..n sebot mama..Susa Kot sebut windy..hihi
Bleh dikatakan sayA slalu sgtla cakap Dgn rayhan Ni...masa Lepak2 tgk tv..Masa saya masak...masa saya sidai Baju..masa menyapu...AgaknYE sebab tula..bIle saya ke toilet begitu skali rayhan Dok mencari saya.dari daPur KE hall..dari HAll ke Bilik..Mujurla rumah saYA ala2 KEcik jek..kalu x...penat die
p/s : bercakap Dgn anak2 adalah terapi bagi saya..Marila baca Blog kawan baik saya Kak ansU..saya sgt suka cara kak ansu bercerita...
p/s 2 : saya paasng pagar antara dapur n HAll utk elakkan RAyhan yg tinggi dan gagah itu bermaen dapur gas..rayhan tau kelemahan saya..kalu die masukkan sebelah kaki antara pagar2 tu dan merengek, saya terus dukung die masuk dapur...smalam saya biarkan saja...nak tau die wat ape?masukkan due2 kaki antara pagar tu..n cakap kit..kit..haihs..makin pandai anak mama ni..nak Mama anGKatla tu

2 comments:

Susu said...

terima kasih sweety for pasting my link inside your entry. teruja menantikan peningkatan follower. HAHAHA. poyo giler aku.

sue a.k.a umi akif said...

best kan shim ank membesar dpan mata walo ke aktifan yg xterduga tu huhuhu...bl dh tdo kesian lak tgk ank tdo...pnat semcm jer kan ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...