Friday, May 27, 2011

Rupe2Nyer....

rupe2nyer this is my 4th years blogging...wpon xramai follower...xramai pembaca...tapi saya tetap syg blog saya nih....started blogging form april 2007 till know...tapi maacm besela..saya bukanla pemblog tegar...cume bile rase idea menulis tu datang cepat2 tekan papan keyboard...rase entry lame2 tu sume macam entry hingusan (skang pon bukanla entry matang tapi bukan lagi hingusan)....
rupenye lots of things yang saya da coretkan dalam blog saya ni...mmg patut pon name blog ni pelangi shima...hihi...dari kisah persahabatan Yang hebat, Percintaan Yang KAram Putus di Tangah jalan, pErtemUAn cinta BAru..KEbahagiaan..KEsedihan..KEjayaan..KEkeluargaan...Sumenyer ade..bAnyak Juga entry LAme yg telah dipadamkan supaya tidak MEndatangkan KEjelesan keburuKAn kepada pihak2 yang dicintai...entry2 yang xperlu lagi Dikenang...yg perlu diflush dalam LUbang jamban dijadikan kenangan...
oh tibe2 idea ilang...to be continue...

1 comment:

kayzie said...

hehe..blog aku br nk masuk 2thun..pun tak rmai follower n pembaca..tp aku tak kisah..asalkan ad tmpt aku nk nulis,org nk kt syok sendri pun no hal..niat asal wjudkan blog nk cte kisah anak tp skrg dh bnyk melalut..hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...