Monday, November 21, 2011

ceriTA ceriTi sanA sIni

HEm...ramai Skang telah berbisnes...Bile dok Kl yang PEnuh Pancaroba nih, KAlu gaji 3k tu bleh idup seDerhanala...nak bershoppINg sakan pon tak Boleh...yela sewa uma kete tol minyak..BlablabLA..too many expanses..slalu berangan dok kat kg dgn salary yang sama...mesti best..leh wat uma sdr atas tanah sendiri..hu~
slalukan tepikir..uma kat kl ni sumenye rege area 400-500riban..nak2 area damansara damai ni..werk..nak Mampus pecah kepala bayar bulan sampai 2-3k...ish2...penat da usha2..adeler yg kawasan pinggir2 sket rege 200-300k...pon bayar bulan 1.2-1.3k...nak beli kondo payahla anak2 ku (chewah..siap kire adik2 reyhan g) nak men beskal...baru2 ni der offer uma kat alam perdana (near puncak alam)..offer mura la...area puncak alam sana mmg rege uma oke..tapi bab berulang plakla....tol minyak sumer...adus pening2..tapi bak kata hubbyla...jauh tu xpe but jalan2 nak kuar tu kenela terjamin keselamatannya..almaklumla...tgl dgn sang teruna ensem tu sajek...
kadang2 rase macam xpecaya ngan diri sendiri..masa rayhan kecik2 umo 2 bulan tu da angkut die nek kete amek mr hubby dari putra pagi jumaat n hanta die ke putra sabtu malam..hish...bile tepikir skang..rase macam xle nak wat da nnt..hihi...
p/s : hubby..jomla tukar kl...rayhan skang menangis meraung2 bile papa die nek bas..smalam i kene bawak kete sambil rayhan dok atas riba..ish2...anak mama bucuk ni
MAMA Loves EYAn...

2 comments:

suhaina laui. said...

shim...ank ko besar dr akif la...tinggi kan...

NoRazUraShIma said...

sgtla tinggi suec kecik nih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...