Thursday, November 10, 2011

RayHAn HAtta

rayhan da 1 tahun 9 bulan 1 minggu 6 hari...alhamdulillah, setakAt ni rayhan tidak mempunyai apa2 Masalah baik dari segi kesihtan mahupun perkembangan..dah Lama rasenye cite rayhan xditulis...
1) rayhan boleh diajak berbual n da banyak words yang die da bleh pronounce dengan betul..
2) rayhan sangat suke bermain...men beskal men bola...sungguh maniac dgn rubber ball yang jual seringgit satu tu...da ada banyak sebenarnya nearly 15 balls..tapi sume ntah ke mana2..
3) bile mama dalam shower die mesti masukkan phone mama ikut bawah pintu...end up dgn basah lencun hensetku..but luckily setakat ni xpena lagik rosak sonyku itu (tahan tu..kene baling pon still idup n touch screen die masih wallah)
4) suke balik umah bukak pintu jek jerit hai papa fish (ikan papa die dalam bilik tu)..pegi tgk say hai n tros men lari2
5) ayat favorite die papa work, mama work, eyan school
6) bile ty what is papa name? he answers shah..mama? shima...ur name? muhamad rayhan hatta dengan confident..
7) alhamdulillah masih bf..wpon da minum fm
8) sgt aktif ok..mama die ta larat nak kejar...
9) suke makan bubur jek..nasik?hem sket jek..kalu mee tu laju makan...
10) dari segi education, mama n papa belikan set education utk rayhan...yang der cd n gamba...rayhan suke betul tgk cd n books die...memula xpecaya gak yang education camtu berjaya tapi bile da wat baru percaya n memg anak2 kecik ni cepat dapat...alhamdulillah rayhan sendiri yang request utk tgk cd die every day (6-7 sebab 7 onwardfs mama pyer citer..hehe)

p/s : syukur sangat sebab wpon berjauhan ngan incik suami tapi saya mampu jaga rayhan hingga ke saat ini..smoga rayhan menjadi anak yang soleh dan saya menjadi mama terbaik buatnya...

Mama loves rayhan....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...