Wednesday, December 7, 2011

omBAk RIndu Review for kAknaa

tgk juga ombak rindu..nk tgk ngan hubby confimla mr shah xnk..jd tgk ngn kawan2la jwbnyer..hehe..jgn jeles kaknaa=)..ni pdptku khas utkmu...
for me...citer ni ok...aaron aziz n maya karin berjaya bawak watak masing2 ngn baik...they were so sweet...loving...wpon kdg2 aaron sgt ganas...nak2 bab tolak kt toilet bowl tu..erkk...wpon citer ni xdela menunjukkan part yg byk mcm buku (yela novel ombak rindu kan ada sambungan die), tp most of the plot tu sgt bgs...sequence cerita yg xbosan...ada sedih, ada suke, ada duka lara, ada ganas, ada romantika..sume cukupla rempah ratusnya...maya yg mmg cantik tu..mula2 pk gak camnela die leh jadik izzah kan..but her eyes mmg describe everything..but macam bese adela touch2 akhir yg kurang sket...contoh da banyak depa bagi..macam maya mase kene halau kuar pkai kain batik jek...then masa last tu nampak maya pye mic kat blakang baju die..n masa die kene halau tu handbag buruk jek..tetiba sampai kg pagi tu nbag baru lak..mende2 kecik ni kalu diteliti lagi bagus=)
but..still rasenye bleh kot suggest sume tgk...tapi jgn expect sume dalam novel tu ade tau..still...tidaklah menyesal sebab tgk cite ni...bleh dikatakan puas hati..i give 8/10 ok x??kakna..ajakla abg bob g tgk kat mesra mall=)akak musti suke cite ni...jgn nangis tau..
p/s : jgn bawak anak2 tau..wpon U tapi still ade adegan yg kureeeng seswai ditonton mereka

5 comments:

mama rifQy said...

hahhaahahahahaa..jahat!!!!!!!!!!!!!!!!! kasik akak jelesss..!!

sangat teringin nak nengok.tapi ble pk,,xbest pergi jalan tak bawak iqy.huhuhu

NoRazUraShIma said...

kak..tryla bawak iqy masuk wayang..aritu bawak hatta ok jek...akak sure suke pye citer nih

Myra Jay said...

Myra pun baru layan semalam..

Cite ni nak kata best terlampau tu takler, tapi boleh la kan ;)

KizZ said...

eheee...ombak rindu memang terbaik..

NoRazUraShIma said...

mj : btol..jom kite kate cite ni bolehla=)
kizz : suka duka cinta benci dalam 1

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...