Wednesday, January 4, 2012

BerCinTA samPAi SyurGA...

Dalam rumahTAngga ni Banyak yg Kite KEne consider...we HAve to Be more toLErant...Patient...mmgLa banyak Suka duka dalam Perkahwinan..But we MUst TRy Our BeSt to go through All the challenges...
masuk Tahun ni tahun ke 3 PerkAhwinan saya dan Awak=)..dok JAuh2 ni mmg besar cabarannye bagi Saya...suNGguh BEsar...darI masa mengandung sampaila MElahIrkan PErmata hati Muhammad Rayhan HAtta...Sesungguhnya kekadang rase sgtla xpercaya saya MAmpu utk melalui semua tu seorang (Weekdays JEla..hehe)..
MAsa PreggY: hem..mmg xdinafikan PErangai MEngada2 xle dibuat..kene jadik tabah sentiasa esp masa check up yg ibu2 len datang bersama hubby masing2..saya??sorang jek...huwaaaa
masa jadi mama: hem 6 months pertama eyan laHir mmg mencabar saya...saya adalah ibu yg fully bf anak sy..pagi2 saya travel bersama eyan ke nurserynya...tghari saya direct bf..petang amek eyan dan malam berjaga bersama2 eyan...check up kalu bukan friday kene g sorang..amek eyan di umah nanny n hanta balik eyan...masa tu sungguh saya katakan saya mmg penat...But it still Berbaloi utk saya bile tgk eyan Membesar dgn baik...now eyan da nearly 2 years old this becoming 28th JAnuary...I Really gratefull to have a son like you...wpon kadang2 mama garang..hehe...terbabab tgn eyan (saya pye tgn sungguh cepat..kene tahan sket lepas ni)..eyan da suke bercakap itu dan ini...sungguh terhibur hati saya (tiba2 rase rindu amat sgt nak kiss n hug eyan)...
p/s :
encik hubby: 25th jan ni our Wedding anniVErsary...I always Love you More=)
eyan: Mama lOves eyan...eyan Loves??Papa (cepat2 c kenit jawab)..eyan dont love mama?eyan loves papa mama (barula jawab camtu)...Love Eyan even More=)

awaK so Sexy=)

ME Love

2 comments:

kayzie said...

smoga bhgia sll dan eyan cpt dpt adik..ahaks..

NoRazUraShIma said...

haha..kz i teringin sgt tapi hu macam xmampu nak jg sorangkan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...