Thursday, March 22, 2012

LARI bERSAMA BF??

ala..saya sgt sedih bile baca paper hari ni...rupe2nye student form 3 tu lari bersama bfnyer yang berumur 26 tahun..adik..sungguh kalula akak ni jadi mak adik akak sgt sedey bile tau anak akak ilang..kene culik..macam2 dalam kepala nih...nak kene jual ke..jual katne..wah macam2la...
hem tgk keadaan skang cinta monyet tu da jadi macam cinta bapak monyet gergasi...yela..kite pon admit dulu kite pon becinta masa belajar tapi masih undercontroled..masih xbrani lari dari rumah..minta nak kawen ngan parents masa umur still setahun jagung..kan??its not all about making love..its all about tanggungjawab yang banyak n lots lots of things to be considered..so adik2..kejarla cite2 dulu sebelum kejar bf
p/s: makin berdebar nak membesarkan anak dalam dunia skang ni...
kami pasangan dua sejoli..haip2 don't disturb us

2 comments:

Firdzah said...

cute birds.

lovely dots said...

Salam

Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.


Terima kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...