Thursday, May 17, 2012

Selamat HAri LAhir Cinta

Oleh kerana SemenJAk Beranak 1 Ni, MAta Saya Susah Untuk BErJAga lebih Dari Kol 12 MAlam, maka play safelah..kol 11 tros kal inCik cinta...nyanyi Lagu bday bersama c tenit rayhan yg sungguh fluent sKali..memuLA nyanyi dlm Bahasa korea..c kenit pon terer gak wpon der r pitching lari sane sini..hehe..lepas tu c kenit putuskan line..n tepon papa die smula..papa pick up jek tros die nyanyi lagu happy birthday to papa..versi inggeris lak..haha..bile mama join nyanyi die marah..ok rayhan..your turn=)
taun lepas kasik jam..taun ni pon kasik jam...sebenarnye b xtau nak kasik ape kat papa..sorry..hihi
taun lepas beli timex expedition kat papa..wifiey anda ni so-so je kewangannyer..tapi bile incik cinta menunjukkan minat yg amat mendalam..maka..wifiey pon bermurah hati membelikannye untuk incik cinta (xpenah g beli adiah harge gtu kat hubby..kedekutkan..hehe)..siap pecume kapal terbang lagik..fuh mantapla jam tu..mmg bebaloi2...taun ni beli fossil jek..7....sebab wifiey so-so kan..tapi i tau u suke je ape i bagi kan..kan??kan??apepon dari isterimu yang so-so ni...

Happy bday To papa yg KE 28..(u da tue..i blom=))
Smoga our cinta mekar sampai syurga...moga Papa diberi segala Kesihatan+rezeki yang murah+segala yg dihajati tercapai...
BB n Rayhan always n always Love you.. 

 25 jan 2009

Wif rayHan PErmata Hati

p/s: taun depan xkan nak bagi jam lagik..bab adiah ni i mmg fail..sorry YAng..tapi i nak galaxy note piNk on my bday ye..haha xmalu..i jeles pa..eyan dapat ipad..haha apela mama..ngan anak pon nak jeles (xberkaitan jeles ini dgn ntry sebelumnya)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...