Monday, May 28, 2012

SunggUH...

sungguh..penat rasenye bIle mula menaip..berhenti lepas beberapa ayat..apa nak ditulis dlm blog ni kering ideanya blom half page menulis..mane agaknye idea ni ye...
seronok rasenye baca blog yang cara penulisannye berbeza dari cara penulisan sendiri..kadang2 rase macam wah..bestnye cara die tulis..nak tiru pon ade (eh mane boleh jadi orang lainla)..tapi still rase nak jadi sebab bile baca rase sgt menarik entry yang dibuat..haha
dulu tujuan berblog adalah utk suka2 sekarang lebih kepada nak wat kenangan..tapi bile start menulis tu rase lost..haihs..skil menulis tu da xde kot...sukenye baca blog org yang inspiring..xkisahla ape je dalam hidup die yang bleh mendatangkan semangat n motivate diri yg kadang2 drop ntah ke mana..
p/s: tgk...blom abes da xtau nak cakap ape...
cont...

2 comments:

Firdzah said...

Shima, aku suke la bc blog ko... Ala ala sempoi gitu.. Simple, tp ade kelebihan yg tersendiri...

NoRazUraShIma said...

kaklong...ak rase banyak nak tulis tapi half way je tuttuttut..putus talian..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...