Thursday, December 6, 2012

ex??

haha..bile sebut ex..mesti org akan menyampah (kalu ex tu tinggalkan die)..rase besalah (kalu die tinggalkan ex)..my hubby suke usik i bile its come to exes..act he knows most of everything about my past time..haha..sebab tu die ade banyak modal nak usik or perli2 i..die tau brape byk org ngorat bini die dulu..mase jd gf orang pon ade org ngorat (eh macamm chanteq sgt)..but yg xbestnye i never know about my hubby's exes (exes ok..plural)..so xle nak usik2...die bg i lagu ni mase i ty about his exes

Triad: ratu di hatiku

Pernah aku mencintai wanita
Tapi tak seperti saat ku mencintaimu
Pernah aku merindukan wanita
Tapi tak seperti saat ku merindukanmu

Kamulah ratu di dalam hatiku
Ku cinta kamu sampai mati
Takkan pernah ada wanita yang bisa
Menggantikan kamu di hatiku
Menjadi ratu di hatiku

Pernah aku menikmati wanita
Tapi tak seperti saat ku menikmatimu
Pernah aku menangisi wanita
Tapi tak seperti saat ku menangisimu

Kamulah ratu di dalam hatiku
Ku cinta kamu sampai mati
Takkan pernah ada wanita yang bisa
Menggantikan kamu di hatiku
Menjadi ratu di hatiku

Kamulah ratu di dalam hatiku
Ku cinta kamu sampai mati
Takkan pernah ada wanita yang bisa
Menggantikan kamu di hatiku
Menjadi ratu di hatiku
Menjadi ratu di hatiku
Menjadi ratu di hatiku
Menjadi ratu di hatiku



oh when women to women talk dengan kawan2..sume org der thought yang same kot...da maafkan exes kalu die tglkan kite harap die maafkan kite kalu kite tglkan die...sume my exes da kawen pon...bagusla semua ada hidup masing2..kan ke jodoh tu di tangan Allah...so skang kite berpasangan dgn org yg terebaik yang diberi oleh-Nya
p/s: tp sronok gak bile kawan2 cakap..i suke kawen dl dr die..i suke i lagi cantik dari wife die skang..i suke i lagik kaye..hubby i lagik ensem..i amek PHD dulu dari die..haha..kite mmg suke compare kan??what say u?
ape kes letak gamba lame??haha

1 comment:

ctleha said...

memang pon...pempuan memang suke compare tuk yg lebih baek...bukan ape sekurangnye kite bole bangga dengan ape yg kite ade sekarang..kan hasil titik peluh kite..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...