Wednesday, December 26, 2012

UtAra Aku Datang (versi Istanbul aku datang) part 1

Eh..eh..macam istanbul aku datang da...seblom cakap pasal vacation ak..aku nak cakapla..aku suke gileee kot ngan beto..haha..sampai makan magi asam laksa lepas tk cite tu..hihi
so..bermula cerita vacation ak ke utara...starting from 14th dec to 22nd dec..eh lame plak vacation kali ni sebab da lame kot xcuti2 mesia ngan hubby n families...

14-15 dec 2012 (Bukit MErah Laketown Resort)
sebenarnyer der wedding my cousin..die kawen a month before kat temerloh..so skang kitorang joinler rombongan balas ke taiping..oh actually umah pengantin tu btol2 depan pintu bukit merah laketown resort..my sis n i sume dok satu umah..for me umah tu okla..tapi bukit merah tu macam xmembangun gtu..umah2 dalam tu pon xbejaga..view..hem mmg fail r dari apartment kitorang tu..cume ramai guess yang tinggal dekat ngan kitorang so creepy tu xcreepy sgtla..kalu jg mesti cantik..tasik tu sume macam teruk sgt..mungkin mk land xcukup budget kot nak menten..hehe...sampai2 tepeng tu da kol 8 mlm camtu..so kitorang pegila zoo taiping dulu..safari nite gtu..eyyan mmg excited sgtla nek tram tu..tapi gelap sgtla..kalu der lampu lampu sket baru nampak animals sume..ak nak bagi anugerah haiwan paling friendly kepada kanggaru..lex je die men2 dkt tram tu..lps tu check in BMLR..esoknye wedding cousin n then tros masuk waterpark die...okla jugak waterpark die tu..eyyan mmg main air dgn syiok skali xhengat donia..elok2 je lepas siap mandi bagai ujan turun ngan lebatnye n eyyan pon sleep tide..around 6 pm tu kitorang gerak g penang...oh nnt upload gambar...xtransfer lagi dari camera..




p/s: der citer xbest pasal booking online ni..hati2 kengkawan..sume cite kat part 2 nnt

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...