Sunday, January 20, 2013

Common senses yg xpyh blaja tinggi

Hem kadang2 org skrg xgunekan common senses..
1. Kite tgh beratur kat public toilet..slalu ade notice qeue here..so sah2la korg xle nk bratur dpn pintu toilet yg korg suke..org len line up..ko msk lmbt menonong pilih pintu toilet mane plg cantik..beb..org len pon emergency..
2. Bile ade jln sempit..kite prasan cantik sgt nk berebut lalu dulu..beb..ak phm ko nk cpt..tp bile selisih ngn org yg berumur..yg tgh dkg anak..ape slhnye ko bg diorg lalu dulu..ni besungguh langgar bahu diorg tu sbb nk cpt..ish pe slhnye ko bg diorg lalu..bp saat je kot beza
3. Ko jg kaunter tp mk cencorot aka masam mencuke..ish..org dtg ty kot..ko wat mcm org tu slh jgk..maybe ade yg tengking2 korg..but to be fair..ko jgnla tengking org len..pastu ms nk jwb masam jek..ish ape slhnye sym sket..kn lawa...
P/s: oh akula org yg akan sound direct je org camni..bkn niat jht..skdr mengingatkan..

2 comments:

just azura! said...

sima, klau aku pun aku teringin nak sound direct.. kalau mod aku brani time tu ok la aku puas hati. kalau tak brani and tak terkata tu yang balik rasa macam eeeii, kenapa aku tak cakap je kat orang tuuu? haha..

NoRazUraShIma said...

kan ajue..nampak kecik besar kecik besar jek diorang nih
p/s: ajue sakit ati tu yang buat ak geok..eh apekah..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...