Wednesday, February 20, 2013

kenape??kenape??kenape??

Terpikir banyak kali nak buat entry ni..sebab ramaikan yg pos gamba banyak2 kat fb tweet insta dll..post gamba jalan2 makan2 tempat best kuarge bahagie...
PAda i
1) Terserahla kat pemegang akaun kan..nak post ape pon...kalu xsuke jangan baca jgn tgk
2) suke je tgk gamba diorang makan tmpat best2..sebab bleh pg tpt tu nnt..plus kalu xle pg pon sronok tgk gamba makanan (sebab tu gemok)
3) suke je tgk gamba pegi becuti..motivasi weh tgk..kumpul cite2 ngan wang blh pegi jugak
4) suke je tgk gamba2 famili bahagie..inspiring tgk cara didik anak2 dsb..
Kalu benci tgk
1) elakkan dari tgk..maybe ade org yg rase negative aura bile bace cerita menarik org lain..contoh macam kite rase down sgt..knp ak xmacam die..kaye..blh makan tmpt best2..kite xle..die ade anak comey hubby ensem..kete besa..kite x..ok stop bace blog yang tunjuk mende2 camtu
2) baca blog lain yg ade masalah banyak..yang buat korang rase korang bertuah dok kat dunia...no doubtkan..kadang2 ade org yg need to look down the earth to be motivated..be what u want u to be..easy

p/s: macamane pon...kite xperlu tau cakap org tu pos gamba nak menunjuk ke hape ke..ape salahnye post kat blog die..fb die..kan..so kite kalu xsuke jgn tgk okeh

2 comments:

just azura! said...

hahaha,, bisala tu sima... depends pada orang dan HATI jugakk.. ada yang dengki, ada yang rasa tak best..aku pun kadang-kadang macam tu (selalu pun ada jugak..eh) kalau taknak tengok, takpe..tapi kalau slalu baca benda tak best, yang depress depress (macam posts aku) aku pun sendiri benci nak baca balik, orang lain pun menyampah nak baca jugak.. haha!

NoRazUraShIma said...

haha..ajue..ak suke je bace blog ko..huhu..ak sk bace blog org sume org tulis ak bace..pasal minum teh o ais arini pon ak bace.hhaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...