Tuesday, April 16, 2013

cuti BeLAjar BErGaji Penuh N ReseaRch FUll TIme

oH tu La status i Skang..ok..because of i Am a full time student aka Researcher..i ade byk masa sekarang..i xpayah attend kelas, i just have to read read n read more jurnal to add my knowledge dalam bidang yang i nak study sekarang...
i bersyukur i punya lebih masa utk anak i wpon skang kene study lewat malam 2-3 pagi utk catch up everything..n i lebih sng masuk bile study malam buta compared to eary morning..nnt zzzz jek..mula2 i thinking of convert my master to phd in this field..tp bile pk2 balik sebab xberapa untung (duit je ak pikir)..so i think i just want to finish my study at master level only..n trying psychology maybe??
eh bukanla utk buat duit shj but i think psychologist lagi best nk tlg org kot..plus i am not the lab person..tapi tu planningla..sebab i masih awal dalam master fisiologi ni..skang tgh writing bab 1 n 2 sebab labwork blom start..
i doa supaya semuanya dipermudahkan oleh Allah..mesti ade sedikit cabaran but i hope i manage to deal with it..sebab sume kene igt..cabaran tu ade kat mana2..ade kat semua benda yang kite buat..so hadapilah cabaran=)
p/s: ade bakat x jadi psychologist??LOL

2 comments:

just azura! said...

good luck dear shima! i know you can do it!

Wawa Yusoff said...

akak! hehe. moga terus sukses...sukses dan terus suksess!! moga allah permudahkan semuanya :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...