Tuesday, June 25, 2013

Tahun terAhir 2serIes

alhamdulillah..20 jun lepas..bertambahla umur pemilik blog ni lagi setahun..ke 29 (weh tahun dpn dah masuk 3series tuuu)
so..xdela der celebration sgt..da tue kot..just makan2 with loves kat seoul garden ou jek..tu pon bukan nak celebrate sgt..sebab bz dari pagi lom makan smp kol 4 tu..maka nak pulun banyak2 makanla kat seoul garden..i mmg suke makan kat cni time weekdays sebab byk choice n xramai sgt orang (eh xdela salu sgt mkn..)
so.. a very happy birthday for me..semoga hari2 mendatang akan lebih indah dan bahagia dan dalam lindungan dan rahmat Allah..i really hope my study will doing fine n dapat habis on time..lepas tu blh bagi adik kat eyyan..eh=)










2 comments:

Myzatul Nyza said...

happy birthday azura! semoga eyyan dapat adik lagi! eh?! heeee

just azura! said...

yang last tu eyan ke yang tangkap gambar? bijaaaaaaak... hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...