Friday, February 14, 2014

5th AnniVersArY and Eyyan 4th birthday

We were celebrating out 5th anniversary on 25th January..
Happy Annyvversary my dear husband..its only 5 and more to go insyaallah
May Allah bless us with rezeki yang banyak, anak2 yang soleh dan solehah, kesihatan dan kerahmatan
May our love grow and always glow
Actually..when it comes to the important event i always stuck in choosing present
Tipa2 taun mesti bagi jam..Now kita tukAr sket ye..
So I blanje bilik kat Pullman Putrajaya..Dekat je kan..Very short vacay yet Very Lovely 1..
The bilik the environment the food..Me and my hubby and the kenit one and only (for the time being) were really satisfied..I blanja bilik jela..the dinner is on him..hehe..Thanks blanja dinner..leh makan lobster=)
I nak suggest this place kalu u all nak pegi lari dari kesibukan..sebab walaupon this hotel situated at Putrajaya, the environment is really cool..xsibuk xde hanky panky hustle bustle..aman dan damai



And

HAppy Birthday kepada satu-satunya anak saya setakat ini
Muhammad Rayhan Hatta bin Mohd Shah Affende
Mama sayang eyyan sgt2..Mama doa supaya anak mama jadi hamba-Nya yang soleh, anak yang soleh dan sentiasa membahagiakan mama n papa, anak yang cerdik, bijaksana.
Time really flies. Baru rasanya pegang awak masa kecik..Skang awak dah besar pon..dah skolah pon...Miss you always

masa awak gumux mama kurus
skang awak kurus mama gumox..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...